Can this work if you have a 75hz screen? Can this work just when you use "to screen refresh rate, default"?

Thanks! I can see that now. Hope this helps anybody else who might have used the start menu link.

Hi, I just installed svp 3.1.3 over 3.1.2. Now the reset profiles in start menu under svp doesn't work, I also looked in the svp program file but I can't find it? How do I get this option back thanks in advance.

Hi, anybody use svp when watching program through tv tuner/video capture card? I use kmplayer and seemed to have everything setup and working after  trial and error. However, is there an exact way to know if svp is working? SVP shows it is working although at first it kept skipping-picture until i made sure ffdshow had input and output of same colorspace-rgb24 for my card then it seemed okay. Anybody else try this? I know dvds work. By the way I watching through composite input.

Yes the gpu acceleration option is enabled. Yes, I think results are satisfactory thanks for your help smile

I reset profile of 1 and C. When I used G it had higher cpu usage? Also, I changed to vmr9 renderless for video renderer. This seemed to work Around 72% cpu usage and the svp index stable. Also to note my monitor is 75hz and the framerate is 75 fps.

Test summary
-----------------------
  Date: 2012-11-01T19:47:41
  CPU:  AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ @2612 MHz [2 threads]
  GPU:  NVIDIA GeForce GTX 680 [ver.310.33]
  Mode: FHD + GPU [5 threads]

Overall scores
-----------------------
  Real-life:                      FG480

Details: real-life /FHD
-----------------------
  decode video:                   2.72x (65.2 fps)
  48 fps - vectors search:        0.23x (10.9 fps)
  60 fps - frame composition:     0.71x (42.5 fps)
  48 fps - [SVP] fastest:         1.24x (59.6 fps)
  48 fps - [SVP] simple 1:        0.77x (36.7 fps)
  60 fps - [SVP] good:            0.39x (23.5 fps)
  60 fps - [SVP] high:            0.31x (18.8 fps)
  60 fps - [SVP] highest:         0.15x (9.1 fps)
  72 fps - [SVP] simple 2:        0.69x (50.0 fps)

So tried 1 and 2. Now it is selecting the 1280 profile but performance is very slow. Also video is 25 frames per second (the actual rate video is encoded that is).

I will try 1 and 2 thanks. Here is my score real-life fullhd

Test summary
-----------------------
  Date: 2012-11-01T18:37:08
  CPU:  AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ @2613 MHz [2 threads]
  GPU:  NVIDIA GeForce GTX 680 [ver.310.33]
  Mode: HD + GPU [5 threads]

Overall scores
-----------------------
  Real-life:                      HG1067

Details: real-life /HD
-----------------------
  decode video:                   5.74x (137.8 fps)
  48 fps - vectors search:        0.51x (24.5 fps)
  60 fps - frame composition:     1.51x (90.4 fps)
  48 fps - [SVP] fastest:         2.61x (125.2 fps)
  48 fps - [SVP] simple 1:        1.66x (79.9 fps)
  60 fps - [SVP] good:            0.88x (53.1 fps)
  60 fps - [SVP] high:            0.71x (42.9 fps)
  60 fps - [SVP] highest:         0.35x (21.2 fps)
  72 fps - [SVP] simple 2:        1.53x (109.9 fps)

Hi, I have a 1280 x720 (16:9) video that on my desktop computer: AMD Athlon 64 x2 5000+, 4gb ram, GTX 680, the video is not being played smoothly and the audio is ahead of video. Keep getting high cpu usage message too. The profile that is auto selected is 1920x800@24 and gpu acceleration is on. Why is keep selecting that profile, because on my laptop it uses the 1280x720@24 one? Is the processor not up to the task?

Great thanks!

I think it is 1x that is good?

So what I'm getting 0.97 to 1.01x fluctuating, isn't good right, it has to be consistent  1 or higher?

Hi, how does one keep svp index above 1.0 consistently? Or is it normal to have the value between 0.97x  and above? I have 3 different computers, with a different levels of hardware, but they all have that same values.

65

(12 replies, posted in Using SVP)

Are you using kmplayer? Also amarecco for capturing? Clevo M770CUH-core i7 620m-mobility radeon hd4570 512 ddr2, 8gb ram, 500gb hdd 7200rpm, win 7 x64 pro. this is a laptop.

66

(12 replies, posted in Using SVP)

Yay, I think I got it! Anybody want a sample vid of it let me know it or the instructions on how I got it to work let me know thanks for all your good replies. smile

67

(12 replies, posted in Using SVP)

I have tried that but i don't think it works, however, there are several video renderers within kmplayer. It seems that performance of svp in my case is choosing the right renderer, when I tried madvr, performance is low, but if i use like evr c/a performance increase although not 60 fps, it is only about 51 fps. So i think the renderer and its options are the problem, will report if i can get good results thanks and if anybody knows more about this appreciate all replies.

68

(12 replies, posted in Using SVP)

Don't have that turned on either.

69

(12 replies, posted in Using SVP)

Yes, my gpu monitoring tool msi afterburner shows that the framerate dropped form 60 to 30 something. Also the cpu isn't being used a lot. I have an ati mobility radeon hd4570 can't turn on the gpu support of svp.

70

(12 replies, posted in Using SVP)

Which settings should i change for example? although svp doesn't show error, I can visibly see that it off smoothness that is.

71

(12 replies, posted in Using SVP)

Hi, I am trying to screen capture videos with amarecco playing in kmplayer with svp. I know the svp works fine before I screen capture, however, when start the screen capture i notice only when viewing that svp is working although svp is not showing any errors related to that. Is there a setting in svp that would make this work? Thanks for any good advice.